Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!

Irigator bucal NiceFeel cu efect aspirare, 10 trepte presiune, 7 capete, 8.3 ATM, 1700 pulsatii/minu

Descriere produs: 

Puteti avea dintii mai curati si mai sanatosi, intrucat jetul de apa al irigatorului bucal Nicefeel este suficient de delicat, dar puternic si eficient in acelasi timp, cele 7 accesorii acopera toate exigentele in materie de igiena orala, de la copii +6 ani, adolescenti cu aparate ortodontice, adulti cu implanturi dentare, dar si persoane in varsta cu punti, lucrari sau proteze dentare.

Studii clinice demonstreaza ca puteti avea gingii mai sanatoase si dinti mai albi in doar 14 zile, eliminand pana la 99,9% din placa bacteriana din jurul dintilor cu ajutorul irigatorului oral Nicefeel.

Jetul de apa concentric permite o curatare delicata si profunda in acelasi timp, iar datorita celor 7 capete din dotare raspunde oricarei exigente in materie de igiena orala:

 • Presiunea jetului de apa ajunge pana la 8,3 atmosfere, cu cel putin 40 % mai puternic
 • Eficienta maxima in indepartarea placii bacteriene
 • Indicat pentru igiena orala zilnica a dintilor si gingiilor
 • Ideal pentru o igiena orala corecta si completa pentru implant dentar, aparat ortodontic, coroane, punti si proteze dentare
 • 7 capete standard incluse, raspunzand astfel tuturor exigentelor
 • Oprire inteligenta automata dupa 3 minute
 • Lungimea furtunului 120 cm
 • Baza de fixare cu 4 ventuze pentru atenuarea vibratiilor
 • Cutie pentru pastrarea celor 7 capete
 • Rezervor de 600 ml
 • Control al presiunii apei in 10 trepte

Suntem convinsi ca irigatorul bucal Nicefeel va deveni prietenul de nedespartit al dumneavoastra, multitudinea celor 7 accesorii acopera perfect orice exigenta in materie de igiena orala, eficienta si fiabilitatea produselor proiectate dupa indicatiile dentistilor, dovedita in timp prin pozitionarea in topul producatorilor mondiali, sunt o garantie a calitatii.

 
DESCRIEREA PRODUSULUI

 
1. Cutie pentru pastrarea celor 7 capete
2. Rezervor
3. Comutator pentru deschidere si reglarea presiunii
4. Maner
5. Buton pentru extragerea si inlocuirea capetelor
6. Buton de pornire/oprire apa ”On/Off”
7. Dispozitiv pentru rotatia capetelor la 360°
8. Furtun flexibil
9. Baza de fixare cu 4 picioruse cu ventuza

10. Manual cu traducere in mai multe limbi de circulatie universala, inclusiv in limba ROMANA

    
Descrierea celor 7 capete
- 3 Capete cu jet clasic ”Classic jet”

- 1 Capat Ortodontic cu o mini periuta de dinti ”Mini Brush”

- 1 Capat pentru indepartarea placii bacteriene

- 1 Capat in silicon pentru igiena gingiilor (pungi parodontale, gingii inflamate)

- 1 Capat pentru curatarea limbii

 

3 CAPETE CU JET CLASIC
Curata in profunzime spatiile interdentare, ajungand sa curete si cele mai dificile spatii interdentare de resturi alimentare si bacterii situate in profunzimea spatiilor dintre dinti si sub gingii.
  

1 CAPAT ORTODONTIC
Accesoriul special Ortodontic este special proiectat pentru igiena orala a persoanelor cu aparat ortodontic/proteza, suprafata neteda a varfului special permite utilizarea lui in cazul aparatelor ortodontice/dintilor cu imperfectiuni.

1 CAPAT PARODONTAL
Varful specific pentru igiena gingiilor poate asigura o igiena orala optimala cu apa sau solutii orale lichide in zonele subgingivale, ajutand astfel la curatarea si indepartarea bacteriilor din pungile parodontale.

Atentie! Folositi o presiune cat mai mica pentru acest accesoriu.

    
1 CAPAT PENTRU IGIENA LIMBII
Pozitionati capatul special pentru curatarea limbii in partea centrala sau posterioara a limbii inainte de a deschide dusul bucal. Dupa ce ati deschis jetul de apa la o intensitate redusa, spalati usor si deplasati manerul spre varful limbii pentru a elimina reziduurile, mentinand contactul cu limba.

1 CAPAT PENTRU INDEPARTAREA PLACII BACTERIENE
Mini periuta de dinti a fost proiectata si gandita special pentru indepartarea, curatarea si clatirea in acelasi timp de placa bacteriana, a unor zone cu acces dificil, ca de exemplu a acelor zone din jurul aparatelor ortodontice sau a implantelor dentare.

  ATENTIE – OPTIONAL puteti achiziotiona separat si alte accesorii (in afara celor ”debaza” prezentate mai sus), cum ar fi:

 • IRIGATOR NAZAL – indicat in caz de raceala, nas infundat, sinuzite sau alergii
 • AIR – jet de apa cu micro bule de oxigen, actiune antibacteriana, indicat dupa operatii chirurgicale orale
 • ATOM – jet de apa nebulizat foarte delicat, indicat in primele zile dupa interventii chirurgicale orale

 

PREGATIRE PENTRU UTILIZARE
Indepartati capacul si rezervorul din corpul central al dispozitivului si umpleti-l cu apa calduta. Repozitionati rezervorul deasupra unitatii principale in pozitia initiala si apasati usor in partea superioara pentru a-l fixa. Asigurati-va ca valva neagra din cauciuc de la baza rezervorului este aliniata cu valva neagra de la baza dispozitivului.

  
INTRODUCEREA SI EXTRAGEREA CAPETELOR
Introduceti 1 din cele 7 accesorii in centrul manerului, pana la capat, cand veti auzi blocarea acestuia. Pentru a schimba capatul, apasati butonul lateral din partea superioara a manerului, care ajuta la indepartarea capetelor si scoateti accesoriul din maner.
    

DESCHIDERE SI REGLARE PRESIUNE
Introduceti stecherul dispozitivului in priza de alimentare. Pentru deschidere, rotiti butonul in sens orar pana cand veti auzi un sunet specific ”clic”. Continuati sa rotiti butonul in sens orar pentru a mari presiunea jetului de apa.

Dispozitivul permite reglarea pana la 10 trepte de presiune si se inchide automat dupa 3 minute de functionare. Daca doriti sa redeschideti dusul bucal, rotiti butonul in sens antiorar, in pozitia initiala de inchidere, pana auziti ”clic”, apoi rotiti-l in sens orar pana auziti din nou ”clic”.  Pentru a permite iesirea jetului de apa este necesar sa ridicati in sus butonul de pe maner in pozitia deschis ”On”.

    
FOLOSIREA DUSULUI ORAL
Aplecati-va deasupra chiuvetei si pozitionati manerul spre gura indreptand varful capatului spre dinti. Cu cealalta mana libera, deschideti dispozitivul si reglati presiunea jetului de apa asa cum doriti (pentru primele utilizari va recomandam sa folositi o presiune mai mica). indreptati jetul in directia dorita cu ajutorul rotitei din partea superioara a manerului.
 
 

IGIENA ORALA
Indreptati jetul la 90 de grade fata de gingie, inchizand usor gura pentru a evita stropii de apa, dar permitand oricum apei sa cada, din gura, in chiuveta.

Pentru un rezultat mai bun, începeți igiena orala de la dintii posteriori/molari, ajungand in cele din urma la dintii din fata. Lăsați ca jetul de apa sa urmareasca marginea gingiilor, insistand un pic si in zona spatiilor interdentare. Continuati pana cand toate zonele si spatiile interdentare sunt curate.

INTRERUPERE
Puteti intrerupe temporar jetul de apa, in orice moment doriti, prin simpla apasare in jos a butonului ”manerului pozitia Off”.
 

FINALIZARE IGIENA ORALA
Rotiti butonul in sens antiorar in pozitia initiala ”Off”. Scoateti stecherul din priza si goliti rezervorul de apa ramasa.

 

Important! - Pentru a proteja dusul bucal, conform indicatiilor producatorului, folositi o apa de gura fara Alcool.

Va sugeram sa alegeti o apa de gura din gama completa de produse de igiena orala PresiDent, FARA Alcool, Parabeni, SLS/SLES, cu extracte naturale, made in Italy:

- PresiDent Profi - apa de gura cu clorhexidina 0,2%

- PresiDent Professional - apa de gura implant dentar si aparat ortodontic

- PresiDent Active - apa de gura afectiuni gingivale, parodontoza

- PresiDent Defense - apa de gura cu Propolis, halitoza

- PresiDent Sensitive - apa de gura sensibilitate dentara

- PresiDent White - apa de gura albire naturala

- PresiDent Classic - apa de gura intretinere zilnica

- PresiDent Children - apa de gura pentru copii +6 ani

Garantia este valabila pentru o perioada de 24 de luni in cazul persoanelor fizice si 12 luni pentru persoanele juridice.
 

DECLARATIE DE CONFORMITATE

 
Producatorul declara ca acest dispozitiv este conform cerintelor esentiale si dispozitiilor necesare respectarii urmatoarelor directive si norme europene:
• Directiva europeana 2014/35/UE cunoscuta ca “Directiva pentru tensiune joasa”
• Directiva europeana 2014/30/UE cunoscuta ca “Directiva compatibilitate electromagnetica”
• Directiva europeana 2011/65/CE cunoscuta ca “RoHS”
• Directiva europeana 2001/95/CE cunoscuta ca “Siguranta generala a produselor”
• Norma europeana IEC 61882:2016 cunoscuta ca ”Metoda de analiza a riscurilor dupa metoda HAZOP”
• Directiva 2009/125/CE
• Directiva americana FDA
• EN 55014-1: 2006 + A1: 2009 + A2: 2011, EN 60335-1:2012, EN 60335-2-52, 62233:2008, EN 55014-2: 2015
• EN 61000-3-2: 2014, EN 61000-3-3: 2013; EN 55014-2: 2015

Producatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari partiale sau totale asupra produsului ce ar putea fi diferit de descrierea din acest manual. Producatorul, distribuitorii si vanzatorii isi declina orice responsabilitate a unor eventuale daune ce pot, direct sau indirect, deriva asupra persoanelor sau lucrurilor ca o consecinta a lipsei de observare a tuturor indicatiilor prezentate in acest manual de instructiuni.

CURĂȚAREA DISPOZITIVULUI

 

 • Înainte de a începe curățirea dispozitivului, scoateți ștecherul din priză;
 • Atunci când este necesar curățați dispozitivul folosind o cârpă moale și un detergent care nu este agresiv;
 • Poziționați rezervorul cu gura în jos, pe o suprafață dreaptă și lăsați să se usuce rezervorul;
 • După ce folosiți soluții speciale în rezervor, curățați rezervorul: umpleți parțial rezervorul cu apă caldă, îndreptați vârful spre chiuvetă, deschideți dușul bucal și lăsați să curgă toată apa din rezervor până la golirea acestuia. Acest lucru va ajuta la evitarea blocării vârfurilor și va ajuta la extinderea perioadei de viață a aparatului;
 • Nu introduceți dispozitivul în apă pentru curățarea lui.

 

ÎNTREȚINERE

 

 • Orice fel de intervenție de curățenie sau întreținere ordinară trebuie să fie efectuată cu dispozitivul scos din priză. Pentru a efectua astfel de intervenții vă rugăm să respectați cu rigoare indicațiile prezentate în acest manual de instrucțiuni.
 • Dușul bucal electric Nicefeel nu are părți ce pot fi înlocuite sau reparate de către utilizatorul final.
 • Nu încercați să demontați dispozitivul.
 • Nu încercați să rezolvați singuri eventuale defecțiuni, contactați importatorul.
 • Când produsul este complet uscat, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros.
 • Este indicat, din motive igienice, să înlocuiți periodic capetele pe care le utilizați. Se recomandă înlocuirea la fiecare 3-6 luni a accesoriului pe care-l folosiți mai mult sau ori de câte ori constatați o defecțiune sau uzură a vârfului folosit.

Te-ar putea interesa și

Irigatoare bucale
Periuta dinti sonica electrica So Wash Sonic, oscilatii verticale, Timer, 4 rezerve, 5 moduri, reincarcabila, Alb

De la: 199,00 Lei